top of page

GOED OM TE WETEN

WAT IS PERMANENTE MAKE-UP

Permanente make-up bestaat uit pigment dat, net als bij een tatoeage, onderhuids aangebracht wordt. Echter wordt PMU minder diep in de huid aangebracht waardoor het resultaat semi permanent is. Het pigment vervaagt langzaam en blijft anderhalf tot twee jaar mooi.

Permanente make-up wordt dan met een touch up behandeling opgefrist.

Lips makeup
eyebrows makeup

DE BEHANDELING

Permanente make-up wordt geplaatst met een steriele flinterdunne naald. Het aanbrengen van permanente make-up kan een prikkelend gevoel geven en wordt door velen niet als pijnlijk ervaren. 

Na de behandeling ontstaan er kleine korstjes, vergelijkbaar met een schaafwondje. 

De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende twee behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

24 UUR VOOR DE BEHANDELING

Deze behandeling met alleen de allernieuwste technologie overtreft gegarandeerd al je verwachtingen. De service is heel persoonlijk te maken zodat elke klant een goed resultaat kan behalen zonder compromissen. Als je geïnteresseerd bent in deze service, neem dan contact op om een consult te plannen met een van onze ervaren teamleden.

eyeliner makeup
Goed om te weten: Diensten
bottom of page